Binance CEO: Volatiliteit niet uniek voor cryptomarkt

is bitcoin safe

Changpeng ‘CZ’ Zhao, CEO van Binance, is van mening dat de stabiliteit van Bitcoin niet alleen die van aandelen en aandelen van grote bedrijven als Apple en Tesla evenaart, maar zelfs overtreft.

Kijkend naar de volatiliteit van Bitcoin in vergelijking met die van even grote bedrijven naar marktkapitalisatie, merkte CZ op dat achtbaanprijzen niet uniek zijn voor cryptocurrency Gegevens van Wooball Charts laten zien dat de 60-daagse volatiliteit van Bitcoin sinds het begin van het jaar afneemt.

Zoals CZ opmerkte, lijkt er minder sprake te zijn van een choppy range in Bitcoin-prijzen nu meer beleggers op zoek zijn naar hold of serieuze handel binnen de cryptocurrency-markt. Zoals hij het verwoordde in zijn interview met Bloom, is er“altijd een groot aantal mensen dat de kudde-mentaliteit heeft dan de jongens die daadwerkelijk serieus onderzoek doen.“En degenen die het onderzoek doen, hebben de neiging om het project of de markt te begrijpen en erin te investeren. De “die-hard” cryptocurrency fans zullen volgens CZ eerder leiden tot stabiliteit in de markt en de kudde volgers zullen zich in en uit haasten met volatiliteit tot gevolg. Naarmate meer beleggers fan worden, zal cryptocurrency als industrie eerder stabielere volumes en waarden zien.

CZ is een langetermijnstier in de cryptocurrency-industrie en onthulde vorige maand dat hij bijna al zijn vermogen heeft ge├»nvesteerd in cryptocurrency. Met bullish bewegingen zoals deze, meer walvissen die de markt betreden, en institutionele interesse die consistent aantrekt, zou de markt lichte golven van volatiliteit kunnen zien, maar met meer kracht en inherente ondersteuning dan voorheen. De tijd zal leren of CZ’s sentimenten stand zullen houden tegen die langere termijn beleggers die ervoor kiezen om te verkopen voor winst als de markt afkoelt.

Related Articles

CBDC adoption: Russia enters final phase to test digital ruble

Russia is in the final phase of testing a central bank digital currency (CBDC), which will be used for both national and international...

What exactly is DeFi? Decentralised finance explained

DeFi is a set of technologies that enables people to manage their funds on a peer-to-peer basis and it's changing the way money can be used.

Expansion: Coinbase will be launching in the Netherlands

As part of its global expansion, Coinbase has announced that it has been granted regulatory approval from the Netherlands' national bank.

Is Bitcoin better than retail estate as an investment?

According to MicroStrategy CEO Michael Saylor, Bitcoin presents a much better long-term asset than property.

See All